Upcoming Events

Search events below or click a title for more information

Loading Events

« All Events

The North Face Endurance Challenge

June 10 @ 8:00 am - June 11 @ 1:00 pm

Wachusett Mountain provides an ideal setting for the NEW ECS Massachusetts event.  Runners will navigate the trails of Wachusett Mountain, summiting on multiple occasions before hopping on the Midstate Trail to Leominster State Forest, home of scenic ridge lines and lakeshore views. The terrain ranges from rolling unpaved fire roads to more technical, single track and multi-use trails. On a clear day runners will encounter views of Mt. Monadnock in New Hampshire, the Berkshires to the west, and the Boston skyline to the east.

Register for the race at https://www.eventbrite.com/e/2017-the-north-face-endurance-challenge-massachusetts-june-10-11-registration-29384388497?aff=ECSWebsiteMA

START/FINISH

Saturday, June 10, 2017

GORE-TEX® 50 MILE
START5:00 AM
CUTOFF7:00 PM (14HRS)
50K
START7:00 AM
CUTOFF5:00 PM (10HRS)
MARATHON
START9:00 AM
CUTOFF5:00 PM (8HRS)
MARATHON RELAY
START10:00 AM
CUTOFF4:00 PM (6HRS)
KID’S RUN
START4:00 PM
CUTOFFN/A

START/FINISH

Sunday, June 11, 2017

HALF MARATHON
START8:00 AM
CUTOFF12:00 PM (4HRS)
10K
START9:00 AM
CUTOFF11:00 AM (2HRS)
5K
START9:15 AM
CUTOFF10:15 AM (1HR)
KID’S RUN
START11:00 AM
CUTOFFN/A

Details

Start:
June 10 @ 8:00 am
End:
June 11 @ 1:00 pm
Event Category:

Venue

Wachusett Mountain
499 Mountain Rd
Princeton,MA01541United States
+ Google Map
Phone:
978-464-2300
Website:
www.wachusett.com